Şahutoğlu; “Yeni Yıl Tüm İnsanlığa Huzur ve Mutluluk Getirsin”

0
75

CHP İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Yeni Yıl Tüm İnsanlığa Huzur ve Mutluluk Getirsin”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 2019’un tüm güzellikleri beraberinde getirmesini temenni ederek, bölge halkının yeni yılını kutladı.

Şahutoğlu açıklamasında; “İyi ve kötü günleriyle 2018 yılını geride bırakarak, yeni umutlarla, yeni heyecanla 2019 yılına girmekteyiz. Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha bir anlamlandığı hayata dair umutların daha çok arttığı, yepyeni beklentilerin doğduğu, tatlı heyecanların yaşandığı günlerdir. Tabii ki öncelikle dileğimiz bölgemiz, ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır.

Her yıl olduğu gibi 2019’da da en büyük güvencemiz, milletimizin sağduyulu olarak birliğe, beraber yaşamaya ve kardeşliğe olan tartışılmaz inancıdır. Bu inancın önüne set çekecek, bu inancı sulandıracak ve vatandaşlarımızın umutlarını kıracak bütün gelişmelerin, bütün girişimlerin ve bütün hesapların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz.

Gençlerin işsiz olmadığı, işçinin alın terinin karşılandığı, emeklinin refah ve huzur içinde yaşadığı, çocuklarımızın çağdaş ve evrensel eğitimle büyüdüğü, şehit haberleriyle yüreğimizin yanmadığı, anaların ağlamadığı, umutla baktığımız yeni bir yıl yaşamayı diliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün vatandaşlarımın yeni yılını kutlarken sevgilerimi, saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum” şeklinde duygularını ifade etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here