Ankara’da Toplanan Muhasebeciler, Genel Başkanlarını Seçti

0
87

muhasebeciler odası6İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara’da düzenlenen Muhasebeciler Kongresine katıldılar. Ankara Sheraton Otelde 19. Türkiye Muhasebeciler Odası (TÜRMOB) kongresine katılan İskenderun Muhasebeciler Odası Yönetim Kurulu üyeleri, “Geçmiş Deneyimler Işığında Geleceğin Tasarlanması Meslekte Yeni Ufuk ve Açılımlar” konusu hakkındaki konuşmaları da dinlediler.

Genel kurul sonrası, TÜRMOB Genel Başkanlığına Nail Şanlı’nın yeniden seçilmesinden dolayı onur duyduklarını belirten İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, Ankara’daki kongrenin çok olumlu geçtiğini ifade etti.

Kongrenin faydalı geçtiğine de işaret eden Özbülbül; “Ankara’da coşkulu bir kongre yaşandı. Türkiye ekonomisine yön vermede önemli katkıları olan TÜRMOB, 19. genel kurulundan da güçlenerek çıkmıştır. İskenderun yönetimi olarak bizler de Ankara’daki kongreye katıldık ve bu kongrenin çok faydalı olduğu kanısındayım” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here