Amanoslar’da, Terör Örgütü Mensuplarına Yönelik Yıldırım-5 Operasyonu

0
84

Hudut güvenliğimize ilişkin tehdit oluşturan terör unsurlarına karşı Amanos Dağlarında ‘Yıldırım-5 Amanoslar Operasyonu’ başlatıldı. Cumhurbaşkanın talimatı, İçişleri Bakanlığı, Dış İşleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’nın koordinasyonuyla başlatılan operasyonda, Kahraman Mehmetçiklerimizin, kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin huzur ve selameti için cansiperane mücadele ettiği vurgulandı.

Konuyla ilgili İskenderun Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada; “Cumhurbaşkanımızın talimatı, İçişleri Bakanlığı, Dış İşleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’nın koordinasyonuyla; ülkemiz, necip milletimiz ve hudut güvenliğimize ilişkin tehdit oluşturan terör unsurlarına karşı ‘YILDIRIM-5 AMANOSLAR OPERASYONU’ başlatılmıştır. Amanos Dağlarında tatbik edilen söz konusu operasyon, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarının sarsılmaz kudret ve kabiliyetiyle etkin bir şekilde devam etmektedir.

Kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin huzur ve selameti için cansiperane mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimizi milli ruh ve şuurla destekliyor, kıvanç ve coşku ile selamlıyoruz. Cenab-ı Allah mansur ve muzaffer eylesin” ifadelerine yer verildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here