Altın Adamlardan Polislerimize Jest!

0
96

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Türk Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 174. yıldönümü nedeniyle bir gece düzenledi.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen geceye, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İskenderun Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mithat Tolunay, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Emniyet Teşkilatının personelleri, STK başkanları, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ile İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve oda yönetimi katıldı.

Gecede kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Oda Başkanı Uğur Fırat; “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu anlamlı yemekte polis teşkilatımız ile birlikte olmaktan dolayı onur duyuyoruz” dedi.

Oda Başkanı Uğur Fırat ve yönetimine teşekkür eden Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk; “İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetimine nazik davetlerinden ötürü şükranlarımızı sunuyorum. Görev başında düşüncemiz yalınız vatan. Bu kapsamda tüm personelimize ve onları yalnız bırakmayan eşlerine teşekkür ediyor, saygılarımız iletiyorum” diye konuştu.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise, bu anlamlı gecede tüm emniyet teşkilatına başarılar dilerken; “İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasının on yıldır geleneksel hale getirdiği bu geceler halkımızı emniyet mensuplarımızla yakınlaştırıyor. Bu düşüncelerle, Oda Başkanı Uğur Fırat ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede söz alan İskenderun Kaymakamı Fatih Tosyalı ise; “İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasının düzenlediği, Başkan Uğur Fırat’ın geleneksel hale getirdiği, Polisimizle dayanışma gecesinde yüreğimiz her daim onlarla birlikte atıyor” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde kesilen pasta geceye renk kattı. Daha sonra karşılıklı verilen ödüllerle gece sona erdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here