Akdeniz Gençlik Kulübünden Şahutoğlu’na Ziyaret!

0
109

Denizciler ve Sarıseki merkezli bölgede sosyal, kültürel ve sportif alanlarda ciddi faaliyetler yürüten Akdeniz Gençlik Kulübü Başkanı Onur Ağca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan A.Adayı ve Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu, başhekimlik makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “İskenderun’umuzun en büyük mahallesi Denizciler ve Sarıseki merkezli bölgede sosyal, kültürel ve sportif alanlarda ciddi faaliyetler yürüten Akdeniz Gençlik Kulübü’nün çok değerli başkanı Onur Ağca ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyareti bizleri mutlu etti. Kendileriyle özellikle İskenderun’umuzla ilgili gündeme dair fikir alışverişinde bulunduk. Çok isabetli tespitler ve faydalı bilgileri paylaştık. İlgilerinden ve desteklerinden dolayı gençlerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Akdeniz Gençlik Kulübü Başkanı Onur Ağca da kabulden ötürü Şahutoğlu’na teşekkür ederek; “Değerli doktorumuz, başta İskenderun’umuz olmak üzere Hatay sevdalısı, özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Sayın Yılmaz Şahutoğlu bizleri tüm yoğunluğu ve çalışma temposuna rağmen makamında ağırlayarak, İskenderun’un geleceğiyle ilgili görüş ve projelerini paylaştı, fikir ve önerilerimizi dinledi. Kendisine temsil ettiğimiz tüm gönüllülerimiz adına teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)