AKAD Derneği’nden İTSO’ya Ziyaret

0
187

itso ziyaret1İskenderun’da faaliyet gösteren Alevi Kültür Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı Nihat Yenmiş ve yönetim kurulu üyeleri İTSO yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AKAD Derneği üyeleri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi. İskenderun’da alevi kültürünü yaşamak ve yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden AKAD Başkanı Nihat Yenmiş; “Hatay’ın bu bağlamda örnek bir mozaik şehir olduğunu görebiliyoruz. Yüz yıllardır şehrimiz barış ve hoş görü kenti olarak anılmaktadır. İsteyen istediği ibadeti dilediği gibi yerine getirmektedir. Dernek olarak bizlerde şehrimizde bu bağlamda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuiyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Hatay coğrafi yapısı, tarihsel konumu itibari ile barış ve hoş görünün dinlerin kesiştiği medeniyetlerin buluştuğu bir şehir. Her dine ve her inanca da saygı göstermek durumundayız. Bu bağlamda hoşgörü keti olan şehrimizde birlikteliğimizi kimse bozamayacaktır. Hepimiz İskenderun’a hizmet noktasında el birliği ile hareket etmek durumundayız” şeklinde konuştu.

itso ziyaret2

Devlet Hastanesi Başhekimi de Ziyaret Etti

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım da İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Başhekim Yıldırım; “İskenderun ekonomisine yön veren şehrin en önemli kuruluşlarından biri olan Ticaret Odasına yeni seçilen yönetim ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Göreve geldiğimiz günden bu yana İskenderun’a kalıcı hizmetler noktasında çalışmalar içerisindeyiz. İskenderun için önemli olduğunu düşündüğümüz projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımız da devam ediyor. Bu bağlamda odamızı da ziyarete gelenleri, projelerimiz ve odamız çalışmaları hakkında bilgilendiriyoruz. Önemli olan İskenderun için kalıcı çalışmaları hayata geçirmektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here