Ak Parti’li Aday Seyfi Dingil; “Ben Bilirim Yok, Biz Varız”

0
72

seyfi dingil28Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, çalışma programı kapsamında Modern Evler, Sakarya, Süleymaniye, Numune, Mustafa Kemal, Meydan ve Gürsel mahallelerinin muhtarlarını ziyaret etti. Dingil, muhtarların kent yönetiminde söz sahibi olacağını belirtti.

İskenderun’un her mahallesine muhtar evlerinin yapılacağını belirten Seyfi Dingil; “Halkımızın teveccühü ile 30 Mart’ta göreve geldiğimizdeki ilk yapacağımız işlerden biride muhtar evleridir. Muhtarlıklarımız vatandaşların ilk ulaştıkları yerlerdir. İskenderun’daki muhtarlıklarımızın birçoğunun yerinin fiziki şartları ve teknolojik alt yapısı yetersiz durumdadır. Projemiz hazır. Muhtar evlerimiz şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Muhtarların desteğini ve duasını beklediklerini ifade eden Dingil; “Bizde yalan dolan olmaz. Önümüzdeki dönem Allah nasip ederse özellikle iletişim konusunda muhtarlarımızla olsun, vatandaşımızla olsun, kalbimiz, kapımız daima herkese açık olacak. Halkın sorunsuz ve ihtiyaç duyduğu hizmeti alması için muhtarlarımızdan her zaman fikir, öneri alacağız. Ben bilirim yok. Biz varız” şeklinde konuştu.

Muhtarlar ise yapmış olduğu ziyaretten dolayı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here