Ak Parti İskenderun Kadın Kolları Anneler Gününü Coşkuyla Kutladı

0
380

anneler günü2Gül Nalcı; “Analarımız Ailenin Temel Direği Ve Toplumun Geleceğidir”

İskenderun AK Parti Kadın Kolları Anneler Gününü nedeniyle bir etkinlik düzenledi. AK Parti İskenderun İlçe teşkilatında düzenlenen Anneler Günü kutlama programına AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili bayan katıldı.

Düzenlenen program öncesinde bir konuşma yapan İskenderun AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı; “Bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Ana olabilmek ve bu meziyetle donatılmak ne güzel bir duygudur. Analar olmasaydı insanlık olmazdı. Ana o kadar değerlidir ki, cennetin anaların ayağının altında olduğunu unutmayalım. Analarımız ailenin temel direği ve toplumun geleceğidir. Bu vesile ile anneler gününüz kutlu olsun” dedi.

anneler günü3

“Anaların Çocuklarına Sevgileri Karşılıksızdır”

Düzenlenen toplantıya Telekonferans sistemi ile bağlanan AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur ise yaptığı konuşmada; “Sağlam bir toplum ancak temeli sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Anaların çocuklarına sevgileri karşılıksızdır. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Aslında her günün anneler günü olması gerekir. Sadece anneler gününde değil onların gönüllerini her zaman almalıyız, onlar her şeyin en güzeline layıktır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize, anne sevgisi ile dopdolu bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Gül Nalcı, annelere tek tek karanfil takdiminde bulundu. Ardından günün anısına pasta kesilerek davetlilere ikram edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here