2018’e Yamaç Paraşütü ile Veda Ettiler

0
230

İskenderunlu yamaç paraşütçüleri 2018’i yılın son günü yaptıkları uçuşla kapattılar. FlyTürk Havacılık Kulübünce düzenlenen etkinlikte, yamaç paraşütçüleri Amanos Dağları zirvesinde buluştu. Etkinlik kapsamında uçuş yapanlar, Anıt Meydanı önündeki düzlüğe iniş yaptı.

Kulüp yöneticisi Yılmaz Verim ve Mehmet Karaömer, gerçekleştirilen etkinlikle ilgili yaptıkları açıklamalarda, 2018 yılının son uçuşunu yapmak için böyle program düzenlediklerini söylediler.

Karla kaplı Amanos Dağlarından iniş yaptıklarını belirten Verim; “Arkadaşlarımızla birlikte, burada ilk kez uçuş heyecanı yaşamak isteyenleri uçurduk. Bu uçuşla 2018’i geride bırakacağız. Güzel bir uçuş oldu. Karlı dağlardan uçmak çok güzeldi” dedi.

Uçuşa katılanlardan İsmail Zeytun ise güzel bir havada uçma fırsatı bulduklarını aktararak; “İskenderun her zamanki gibi çok güzeldi. Bu duyguyu herkesin yaşamasını çok istiyorum. Ben bu sporu 2 yıldır yapıyorum ve ilk günün heyecanıyla devam ediyorum” şeklinde görüşlerini belirtti.

İlk defa uçmanın keyfini yaşayan üniversite öğrencisi Furkan Tuncer; “Uçarken insan kendini gökyüzünde özgür hissediyor” diye konuşurken, Süleyman Çiftçi de yılın son günü çok güzel bir etkinliğe katıldığını kaydetti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here