Erzin’de Çağa Uygun Öncü Apartmanın Temeli Atıldı

0
264

Erzin ilçesinin adını alan Erzinli İnşaat tarafından yapılacak olan ve çağa uygun olarak planlanan Öncü Apartmanının temeli atıldı. Temel atma törenine, Erzin CHP İlçe Başkanı Ali Sarar, AKP’li Belediye Meclis Üyesi Nizamettin Vural, CHP Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Güven, Erzinli İnşaat Sahibi Cem Erzinli ile Süleyman Erzinli, CHP Erzin İlçe Yönetim Kurulu eski üyesi Musa Soydan ve CHP’li kadınlar iştirak ettiler.

Yapacakları bina hakkında bilgiler veren Erzinli İnşaat Sorumlusu İnşaat Mühendisi Cem Erzinli; “Biz Erzinli inşaat olarak inşaat sektörde fark yaratmak istiyoruz. Bu nedenle ilk harcını koyduğumuz bu bina Akdeniz coğrafyasına uygun ve yöre insanın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlandı. Bölgemizde yıllık güneşli gün sayısını göz önüne alarak geniş balkonlar ve büyük pencereler koyduk. İnsanlarımız aydınlık ve ferah bir binada düşledikleri huzuru bulacaklar.

Çok amaçlı olarak planladığımız bodrum katı ve bodruma kadar inen asansör, apartman sahiplerimizin depo ve kiler ihtiyaçlarını sorunsuz karşılayacak. Çöp bacası, özel çevre düzenlemesi, bahçe duvarları ve otopark gibi beklentileri karşılayacak bir dizi ince detaylar bizim farkımız olacaktır. Bu farkla gelen lüks ve kaliteyi insanlarımıza ekonomik fiyatlarla sunmak ise bizim en büyük gururumuz olacaktır” dedi. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here