Zorlu Maçların Programları Belli Oldu!

0
125

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, ikinci lig temsilcimiz Hatayspor, Sivas Belediyespor deplasmanında mücadele edecek. Üçüncü ligdeki temsilcimiz Erzin Belediyespor, Çatalcaspor’u, Kırıkhanspor ise Yeni Orduspor Kulübü’nü konuk edecek. Payasspor da Aydınspor 1923 deplasmanında puan arayacak.

Taraftarlar, Balkaya ve Fatih Öztürk ile Barıştı

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payasspor’da, deplasmanda oynanacak Aydınspor 1923 maçı öncesinde Teknik Direktör Ali Asım Baklaya ve Kaleci Fatih Öztürk ile taraftarlar arasında çıkan tartışma tatlıya bağlandı. Tartışan taraflar, Payas Miba Otelinde bir araya gelirken, buluşmada ayrıca Payasspor’un bundan sonra yapacağı karşılaşmalar için alınacak önlemler de masaya yatırıldı.

Teknik Direktör Ali Asım Balkaya ile Kaleci Fatih Öztürk, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada; “Bizler Payasspor’a geldiğimizde takımımızı en iyi yerlere taşıyabilmek için söz vermiştik. İkimizde Payassor kulübünün ekmeğini yemekteyiz. Tüm gücümüzü ortaya koymamıza rağmen, zaman-zaman başarısız sonuçlarla da karşı karşıya kalıyoruz. Tabi ki bu da bizleri olduğu gibi taraftarlarımızı da üzmektedir. Bazen üzüntünün yarattığı kızgınlık nedeniyle, konuşma sırasında kullanılan kelimeler ve anlamları, söylenmek istenenin dışında algılanmasına neden oluyor. Bu yanlış anlaşılmadan ötürü tüm taraftarlarımızdan, yönetimimizden ve Payas halkından özür diliyoruz” dediler.

Sivas’ta Kritik Maç

Hatayspor, Pazar günü (yarın) deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Zorlu lig maratonunda geçen hafta sonu Mersin İdman Yurdu’nu 3-0 yenen Bordo Beyazlılar, deplasmanda karşılaşacağı Sivas Belediyespor maçına da büyük umutla gidiyor. Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde saat 13.00’te başlayacak olan Sivas Belediyespor-Hatayspor maçı grubun zirvesini de oldukça yakından ilgilendiriyor. Bu önemli maç öncesinde Hatayspor 48 puanla grupta üçüncü sırada yer alırken, rakip Sivas Belediyespor ise 45 puanla, Hatayspor’un hemen arkasında 4. sırada bulunuyor.

Bu arada 51 puanla grup lideri Afjet Afyonspor’un deplasmanda 50 puanı bulunan grup ikincisi Menemen Belediyespor il oynayacağı maçta büyük önem taşıyor.

Üçüncü ligdeki diğer temsilcilerimiz Erzin Belediyespor ile Kırıkhanspor, bu haftayı sahalarında oynayacakları maçlarla geçirecek. Erzin Belediyespor Çatalcaspor’u, Kırıkhanspor ise Yeni Orduspor Kulübü’nü konuk edecek ve kendi taraftarları önünde galibiyet arayacaklar. Hafyanın programı şöyle olacak: >>>

Sivas Belediyespor-Hatayspor

18 Şubat 2018 Pazar Saat: 13.00

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi

Çağdaş Altay, Hasan Hüseyin Tetik, Ufuk Uğurlu

Erzin Belediyespor-Çatalcaspor

18 Şubat 2018 Pazar Saat: 13.30

Erzin İlçe Stadı

Yakup Bakır, Mustafa Han, Mehmet Öcal

Kırıkhanspor-Yeni Orduspor Kulübü

18 Şubat 2018 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Serkan Ergün, Boran Turhan, Hüseyin Kıvanç Durmaz

Aydınspor 1923-Payasspor

18 Şubat 2018 Pazar Saat: 13.30

Adnan Menderes Stadı

Adnan Deniz Kayatepe, Salim Şanlıer, Sefa Özcan

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here