Yüzme İhtisas Kulübü, İstanbul’dan 2 Madalya ile Döndü!

0
403

İskenderun Yüzme İhtisas Spor Kulübü, İstanbul’da gerçekleştirilen “Türkiye 11-12 Yaş Yüzme Finalleri”nde 2 Gümüş Madalya ile adını duyurdu. M.Utku Polat 50 metre Sırtüstü A2 Barajında, Emir Peköz de 50 metre Serbest A2 Barajında Gümüş Madalya kazanarak İskenderun ve Hatay’ın gururu oldular.

Galatasaray, Fenerbahçe, Enka, Trabzonspor, Kocaeli Yıldızlar, Bursa Emine Örnek Koleji gibi takımlarında yer aldığı turnuvada 147 takımdan 692 sporcu madalya için yarıştı. Turnuvaya Hatay ilini temsilen katılan İskenderun Yüzme İhtisas Spor Kulübü sporcularından M. Utku Polat 50 metre Sırtüstü A2 Barajında Gümüş Madalya kazanırken, Emir Peköz de 50 metre Serbest A2 Barajında Gümüş Madalya almaya hak kazandı.

A2 Barajında 50 metre Sırtüstünde yarışan M.Utku Polat ile 50 metre Serbest kategoride yarışan Emir Peköz’ün gümüş madalya ile dönmelerinin mutluluk verici olduğunu belirterek; “Hangi takımın havuzu kış ortasında kapandı acaba? Türkiye’nin en iyi takımlarıyla bu imkânlarla mücadele ancak bu kadar olur! İskenderun’a ve Hatay’a hayırlı olsun. Sporcularımızı ve ailelerini kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here