Güney Akademi’nin Sekizinci Hatay Şampiyonluğu

0
359

Güney Akademi U-14 Erkek Takımı, Antakya Güney Gençlik, Hatay Gençlik ve Mithat Paşa ile oynadığı karşılaşmalar sonucunda Hatay Şampiyonu oldu. Final niteliği taşıyan son maçta Mithat Paşa Spor Kulübü karşısında galip gelen Güney Akademi, bu yıl U-18’den sonra U-14 Liginde de şampiyonluğa ulaşmanın haklı gururunu yaşadı.

Karşılaşmaya her iki takım seyircisi de yoğun ilgi gösterirken, tribünler âdete bayram yerine döndü. Sahada mücadele eden oyuncular, finale yakışır bir mücadele sergilerken, maçı izlemeye gelenlere adeta basketbol ziyafeti sundular.

Güney Akademi bu sonuçla, Hatay’ı 16-20 Mayıs tarihleri arasında Malatya’da düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Şampiyon olan oyunculara kupa ve madalyaları, velilerin de katılımıyla düzenlenen sade bir törenle teslim edildi. Tören sonrası yapılan kokteyl, oyuncu ve velilerin neşeli dakikalarına sahne oldu.

Elde edilen başarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Antrenör Nebil Özdemir; “Bu yılki mücadelelerin sonunda U-18 ve U-14 takımlarımız Hatay Şampiyonu, U-13 takımımız Hatay 2’cisi, U-16 takımımız ise Hatay 4’cüsü oldu. Sporcularımız, toplamda 8. şampiyonluk kupasını kulüplerine kazandırdılar. Kendilerini tebrik ediyorum.

Önümüzde U-12 maçları ve minikler şenliği var. Bu maçlarda da oyuncularımızdan başarılar bekliyoruz, fakat sonuç ne olursa olsun harika bir sezon geçirdik. Ayrıca velilerimizin desteği, oyuncularımızın kulüplerine olan bağlılığı bizleri maç sonuçlarından daha çok mutlu ediyor. Kulüp olarak bir takımdan öte, büyük bir aile olmayı başardık. En büyük başarı olarak bunu görüyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here