‘Yusuf Hocamız Başarılı Olacak!’

0
199

Spor Adamlarından İskenderun FK’ye Ziyaret

İskenderun bölgesindeki spor adamları, misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden İskenderun Futbol Kulübünü ziyaret ettiler. Spor adamları, İskenderun FK Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Yusuf Tokaç’a başarılar dilediler.

İskenderun bölgesinin başarılı spor adamlarından bazıları, İskenderun Futbol Kulübüne başarı temennisiyle ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Turuncu-Mavili formayı giyip, daha sonra yıllarca büyük kulüplerde ve milli takımda top koşturarak Türk futboluna emek veren, şimdilerde İskenderun FK’nın teknik direktörlüğü görevini yürüten Yusuf Tokaç’a görevinde başarılar temenni edildi.

Hak Ettiğimiz Yere Gelmek, Ortak Özlemimizdir…

Hocalar adına kısa bir konuşma yapan Teknik Direktör Hıdır Özdemir, İskenderun FK Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Yusuf Tokaç’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyerek; “Yıllarca Türk futboluna sayısız yıldız futbolcu yetiştiren bu kentin, futbolda hak ettiği yere gelmesi hepimizin ortak özlemidir. İnanıyoruz ki Yusuf hocamla birlikte bu takım başarılı olacak! Turuncu-Mavili takımımızın tüm futbolcularından da oynayacakları maçlarda başarılar bekliyoruz” şeklinde görüşlerini açıkladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here