Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Hatay’da Yapılacak

0
93

basketbol2Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) faaliyet programında yer alan ‘Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’ Hatay’da yapılacak. Turnuva, bugün yapılacak olan teknik toplantı ile başlayacak.

Şampiyona için birçok il müracaat ederken, Federasyon yetkilileri, bu şampiyona için daha önce büyük başarılara imza atmış olan Hatay ilini tercih etti. Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, federasyon yetkililerine bu organizasyon için Hatay’ı tercih etmelerinden dolayı teşekkür etti. Mursal; “Federasyon yetkililerimiz Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası için Hatay’ı tercih etti. Bunun için federasyon yetkililerimize teşekkür ederim. Hatay’da daha önce de basketbol branşında büyük başarılara imza attık ve önemli organizasyonları başarı ile sonuçlandırdık. Şimdi aynı başarıyı bu organizasyonda da göstereceğiz. İl olarak bu şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız” dedi.

Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal, medeniyetler ve hoşgörü şehri olan Hatay’da çok iyi 16 takımı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını da ifade ederek; “Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, İstanbul Ünv., Ankara Çankaya Ünv, İzmir Tofaş vb. gibi güçlü takımları Hatay’a getirmek büyük bir başarıdır. Tüm takımlara şehrimizde muhteşem bir şampiyona imkânı sunacağız. Tüm takımlarımıza şehrimize hoş geldiniz diyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yıldız kızlar Türkiye şampiyonası 5-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Hatay’da yapılacak. Turnuva, 4 Mayıs 2015 Pazartesi günü (bugün) yapılacak olan teknik toplantı ile başlayacak. Maçlar Antakya ve Samandağ Spor Salonlarında oynanacak. Teknik toplantıda yapılacak olan kura çekiminden sonra takımların isimleri, oynanacak olan maçların salonları ve saatleri belirlenecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here