Körfez İskenderunspor’a 1 Maç Seyircisiz Oynama Cezası

0
70

körfez iskenderunspor60Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Başkan Halit Fahri Gültekin başkanlığında yaptığı toplantıda 29 dosyayı karara bağladı. PFDK, kulüp yönetici ve futbolculara ceza yağdırırken, temsilcilerimiz Körfez İskenderunspor ile Erzin Belediyespor’da bu cezalardan nasibini aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan yapılan açıklamada, Körfez İskenderunspor Kulübü, 26.04.2015 tarihinde oynanan Körfez İskenderunspor-Fethiyespor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 Resmi Müsabakayı kendi sahasında “Seyircisiz” oynama ve 3.000 TL para cezası ile cezalandırıldı.

Açıklamada ayrıca Erzin Belediyespor Kulübünün de 26.04.2015 tarihinde oynanan Erzin Belediyespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1.200 TL para cezası ile cezalandırıldığı kaydedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here