Kılınç’ın Hedefi Milli Takım!

0
296

tekvando2Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, Gençlerde Olduğu Gibi Yıldızlarda da Türkiye Finallerinde Boy Gösteriyor…

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcularından 61 kg’da yarışan Fikret Alper Kılınç, Konya ilinde yapılacak olan “Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası” Finallerinde ilimiz adına mücadele edecek.

Başarılı Tekvandocu Fikret Alper Kılınç, önce Hatay İl Şampiyonasında birinci oldu, ardından 10-13 Nisan 2015 Tarihleri arasında 20 ilden 300 sporcunun katılımı ile Kayseri ilinde yapılan yarı finallerde, final oynayarak, ilimize Gümüş Madalya kazandırdı. Kılınç şimdi de 3-5 Mayıs tarihleri arasında Konya ilinde yapılacak olan “Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonası” finallerinde boy gösteriyor.

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü Antrenörü, aynı zamanda Türkiye Tekvando Federasyonu Yıldızlar Milli Takımı Antrenörlüğü de yapan Mehmet Korhan’ın verdiği çalışma programını uygulayarak ve çok çalışarak başarılı olduğunu söyleyen Fikret Alper Kılınç, hedefinin Milli Takıma girip ülkesini Avrupa’da en iyi bir şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Kılınç; “Bugün ve Yarın yapılacak olan müsabakalar sonunda Milli Takıma seçilecek olan sporcular belli olacak. Bu isimlerin arasında yer almak ve ülkemi Avrupa’da temsil etmek istiyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here