Yeşim Ugutmen ile Ali Dablan Güven Tazelediler

0
52

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ile Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi Seçimleri, geçtiğimiz günlerde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nda gerçekleştirildi. Seçimlerde, Yeşim Ugutmen ile Ali Dablan güven tazelediler.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulunu yeni dönem seçimleri koordinatör oda olarak İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında yapılırken, Yeşim Ugutmen de yeniden TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı oldu. Üyelerden aldığı oylarla güven tazeleyen Yeşim Ugutmen; “Bölgemizin kalkınması için Kadın Girişimci potansiyelini yeni projelerle hızla arttıracağız” dedi.

Seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde de bulunan TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen; “Yaşadığımız 6 Şubat depreminin ardından var gücümüzle çalışarak yeniden hep birlikte ayağa kalkacağımıza inanıyorum. Kadın girişimci potansiyelini nicelik ve nitelik bakımdan geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirtmek ve girişimci kültürünü kadınlar arasında geliştirilmesine öncülük ederek iş hayatına atılımlarını destekleyici projeler yapmak üzere tüm İl İcra Kurulu üyelerimizle var gücümüzle çalışacağız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Ali Dablan Güven Tazeledi

TOBB Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komitesi seçimleri de İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında yapılırken, bu seçimler sonunda Ali Dablan güven tazeledi. Dablan ile kurul üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen seçimler sonrası ilk toplantı da İTSO’da yapıldı. İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ve Genel Sekreter Yardımcısı Dilek Babat da toplantıda yer aldı.

TOBB Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Komite Başkanı Ali Dablan toplantıda yaptığı konuşmasında; “6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketinin ardından Genç Girişimciler olarak yükümüz ve sorumluluğumuz daha da arttı. El birliği ile bölgemiz ekonomisine katkı sunmanın gayreti içerisinde olacağız. yeni dönemde yeni projeleri hayata geçirmek için el birliği ile çalışacağız ve Hatay ekonomisine katkı sunmanın gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here