“Yerel Seçimden Partimiz CHP Zaferle Çıkaracaktır”

0
98

osman tufan6CHP Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan, Erzin’de Partilileri Evlerinde Ziyaret Etti

Hatay büyük şehir belediye başkan aday adayı olan iş adamı Osman Tufan, il ve ilçelerde kapı-kapı dolaşıp, partili partisiz vatandaşları ziyaret ederek hoşsohbetlerde bulunuyor. Önceki gün akşam Erzin CHP eski İlçe Sekreteri Soner Kambur’un evinde partililerle bir araya gelen Osman Tufan; “CHP adına bu seçimde büyük şehir belediye başkanlığını almak için tüm gücümüzle çalışmamız lazım” diye konuştu.

Toplantıya Erzin CHP belediye başkan aday adayı Necdet Sökmen, CHP eski yönetim kurul üyesi Harun Karaçal, Erzin CHP eski gençlik kolu başkanı Onur Eser, CHP eski ilçe yönetim kurulu üyesi Yunus Sökmen ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

Toplantıda konuşan Osman Tufan; “Hatay’dan 7 arkadaşımız Büyükşehir için belediye başkan aday adayı oldu, hepside birbirinden değerli partili arkadaşlarımızdır. Genel merkez, büyük şehir belediye başkan adayını tespit ettiğinde, ben şahsen aday çıkan arkadaş için canla başla çalışacağım, fakat genel merkezden emri vaki paraşütle gelen aday içinse sadece ben şahsım adıma oyumu kullanırım.

Partililerimiz şunu iyi bilsin ki projelerle çalışılan yerel seçimde büyük şehir dahil olmak üzere tüm ilçelerde adaylarımızın kazanmaması diye bir sorun yoktur, eskiden kalma küskünlükler rafa kaldırılıp dosta düşmana, karşı birleşerek tek vücut olarak yerel seçimden partimiz CHP zaferle çıkaracaktır” dedi. Haber: Adil COŞKUNER-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here