Gündemden Kısa-Kısa Haberler

0
58

gündem kısa1Kalkınma ve Büyümede Ar-Ge ve İnovasyon Konferansı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şubesi tarafından, 27 Eylül 2013 Cuma günü (bugün) saat 18.00’de İskenderun Ticaret  ve Sanayi Odasında  “Kalkınma ve Büyümede Ar-Ge ve İnovasyon” konulu  konferans düzenlenecek. Gerçekleştirilecek olan konferansa konuşmacı olarak İnovasyon Derneği Başkanı Dr. Mustafa Lale de katılacak. Konferansa ayrıca Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in de katılacağı belirtildi.

İskenderun Eski Kaymakamı Horozoğlu, Adana Vali Muavini Oldu

İskenderun’da 15.10.2004-17.08.2009 tarihleri arasında başarıyla görev yapan Kaymakam Cengiz Horozoğlu, son görev yeri olan Kütahya Vali Muavinliği görevinden, geçici atamayla Adana Vali Muavinliği’ne atandı. Adana’daki görevine önceki gün başlayan Vali Muavini Cengiz Horozoğlu’nun, çıkacak ilk mülki amirler kararnamesiyle, atamasının asalete dönüşeceği tahmin ediliyor. Öte yandan,  İskenderun da görev yapan mülki amirlerin ve diğer atanmışların Türkiye’nin muhtelif illerinde üst düzey görev alması, İskenderun ve havalisi yaşayanlarını İskenderun adına sevindiriyor.

Kırsal Kalkınma Programı Proje Kabulleri 30 Eylül’de Başlıyor

TKDK Hatay il Koordinatörlüğü tarım sektöründe ve kırsal alanda faaliyet gösteren üreticilere, özel sektöre ve potansiyel yatırımcılara destek vermek amacı ile 26 Ağustosta yeni proje başvuru çağrı ilanına çıkmış olup bu çerçevede 30 Eylül-31 Ekim 2013 tarihleri arasında proje kabullerini gerçekleştirecektir. Bu kapsamda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü Hatay’da uygulanacak tarım ve kırsal kalkınma hibeleri ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantıları da gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here