İskenderunlu Sanatçı Akpınar Albümünü Tanıttı

0
280

iskenderunlu sanatçıİskenderun’un yetiştirdiği yetenekli sanatçılarımızdan İhsan Akpınar, kendisinin yapmış olduğu besteleri bir albümde topladı. “Hepsi Güzel” adını verdiği albümünü İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde dün tanıtan İhsan Akpınar,  8 Ekim’de Memo Restoranda vereceği albüm galasına tüm İskenderunluları davet etti.

Bölgemiz sanatçısı İhsan Akpınar’ın dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında Cemiyet Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahattin Uygun ve Turan Yenievli de hazır bulundu. Gelen konuğa hoş geldin diyen Sabahattin Uygun; “İskenderun’un sevilen ses sanatçısı Akpınar’ın burada ağırlamaktan mutluyuz” dedi.

Kendini bildiğinden beri müziğin içinde olduğunu ifade eden İhsan Akpınar; “İskenderun ve civar ilçelerde yıllarca müzisyenlik yaptım. Birçok eş ve dostlarıma düğünlerinde müzisyen olarak hizmet verdim. Konserlerde verdim. Kısaca hep müziğin içinde oldum. Bunun yanında bestelerde yaptım. Yapmış olduğum bestelerimi albüme dönüştürmek en büyük hayalim idi. Söz ve müziği bana ait ‘Hepsi Güzel’ adlı albümü yaparak hayallerimi gerçekleştirmiş oldum.

Müzik benim vazgeçilmez bir tutkumdur. Hedefim birçok albüm daha yapmaktır. İlk albümü İskenderun halkına tanıtmak amacıyla 8 Ekim Salı günü akşamı Memo Restoranda albümün galasını düzenleyeceğim. Galaya albüm yapımcısı Son Işık Müzik sahibi Engin Işık, Hakan Gürses, Eylül Egeli, Emirhan ve Oryantal Kader Gül katılacaktır. Ayrıca Aranjörüm İbrahim Karadağ ile Şair Fuat İnan da galada bulunacak. Galaya bütün İskenderunluları bekliyorum” diye konuştu. Hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Akpınar, albümün yurdun dört bir köşesine dağıtılıp satışa sunulduğunu, bu konuda halkın desteğini de beklediğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here