Yerel Seçimde İzlenecek Yollar Konuşuldu

0
78

akp divan toplantısı1Ak Parti İlçe Divan Toplantısı!

İlçe Divan Toplantısını geçtiğimiz hafta sonu parti binasında gerçekleştiren Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatı, gündeme ilişkin konuları ele alırken, divan toplantısına katılan partililer yaklaşan yerel seçimler için izlenecek politika hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Divan Başkanlığını İlhami Uçar’ın yaptığı ilçe divan toplantısının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz; “2002 yılında çıkılan bu kutlu yolda, bugün güçlü ve öncü Türkiye’den söz ediliyor.  Bu kutlu yürüyüşün bir mensubu olmaktan gururluyum” dedi.

Daha sonra söz alan İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ise kadın kolları olarak yapılan çalışmalardan kısaca bahsederek; “Ben ve ekibim İskenderun ve Hatay’ı Ak Partili yapmak için her platformda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Doğan Erten’de, konuşmasında meclis toplantılarının kısa bir değerlendirmesinde bulundu. Ak Partili belediye meclis üyelerine haksız eleştiriler yapıldığının altını çizen Erten; “İskenderun Belediye Meclisinde, Ak Partili meclis üyeleri olmasa halka hizmet noktasında bir adım bile yürünmeyecekti. Bizler, partimiz ile alınan ortak kararlar doğrultusunda doğru hizmetler için idarenin yanında olduk. Bizler körü körüne destek vermiyoruz. Bizler halk için belediye idaresine destek veriyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Reyhanlı ilçemizde yaşanan bombalama olayının da tüm konuşmacılar tarafından kınandığı İlçe Divan Toplantısı, oldukça geniş katılımlı oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here