Yeni İDÇspor Merakla Bekleniyor

0
40

idçspor4Kentimizi Spor Toto 2. Lig Kırımızı grupta temsil edecek olan İskenderun Demir Çelikspor, Ankara Kızılcahamam’daki kamp çalışmalarını sessiz sedasız bir şekilde sürdürüyor. Kırımızı-Lacivertli takıma gönül veren taraftarlar da yeni sezonda karşılarında nasıl bir kadro göreceğini merakla bekliyor.

Yeni sezon çalışmalarını sessiz ve sedasız sürdüren İskenderun Demir Çelikspor, şuanda Ankara Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde devam ediyor. Takımın son durumu hakkında ne yönetimden ne de teknik heyetten herhangi bir açıklama yapılmaz iken, takım kadrosunda nasıl bir değişikliğe gidildiği de merak konusu oldu.

Teknik Direktör Haluk Bulgurlu’nun da takımın başında kalıp kalmayacağı konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılırken, geçtiğimiz dönem 3. kez takımın başına getirilen Bulgurlu’nun kulüp ile sözleşmesi 31 Mayıs 2013 tarihinde son ermiş bulunuyor. Teknik Hoca Bulgurlu ile sözleşme yenilenip yenilenmeyeceği bile tartışma konusu oldu.

Hazırlık Maçında Altay’a Yenildi

Öte yandan, Kızılcahamam kampında son olarak 2. Lig ekiplerinden Altay ile hazırlık maçı yapan İDÇspor rakibine 2-0 mağlup oldu. Kendisiyle birlikte Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Siyah-beyazlı ekip Altay’ın gollerini 48. dakikada Korhan, 65. dakikada ise Ersan kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here