Yaşar Yurdakul Ölümünün 40. Gününde Mevlit’le Anıldı

0
145

İskenderun belediye eski başkan yarımcılığı yapan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyelerinden ve köy enstitüsü öğretmenlerinden rahmetli Yaşar Yurdakul’un ölümünün kırkıncı günü münasebetiyle mevlidi şerif okutuldu. Mevlit törenine, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’de iştirak etti.

Yurdakul’un ölümünün 40. günü nedeniyle bir açıklama da yapan Yüksel, Yurdakul Hoca’nın kendilerine büyük bir rehber olduğunu ifade ederek; “Değerli öğretmenimiz, ileriye dönük görüşleriyle, dik duruşuyla ve Belen’de CHP’nin yol almasında bizlere rehber olmuştur. Rahmetli öğretmenimiz Yaşar Yurdakul’un mevlidi şerifinde eski milletvekilimiz Haydar Demirtaş, CHP Belen İlçe Başkanlığı ve halktan katılım sağlanmıştır.

Yaşar öğretmenimiz, hayata verdiği değeri, insanın doğru eğitilmesi ile cumhuriyete yakışır birer birey olmasının önemini defalarca kendine yaptığımız ev toplantılarında da vurgulamıştır. Değerli büyüğümüz, hocamız, Yaşar Yurdakul öğretmenimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi ailesine başsağlığı diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here