Yarım Bırakılan Parke Taşı Döşenmesine Başlandı

0
101

Üç Hafta Aradan Sonra Nihayet…

Kentimizdeki elektrik şebekesinin yeraltına alınmasıyla ilgili çalışmaların tamamlanmasından sonra, belediyece parke taşlarıyla kaplanmasına başlanan yolların döşenmesi aşamasında işlerin çok ağır gittiği gözlemleniyor. İşlerin kaplumbağa hızıyla sürdürüldüğüne işaret eden duyarlı vatandaşlar, başlanmasının ardından yarım bırakılan çalışmalara tepki göstererek; “Bu sağlıksız ortamda daha ne kadar kalacağız!” şeklinde görüşlerini belirttiler.

Süleymaniye Mahallesindeki ikinci, üçüncü ve dördüncü sokakların, parke taşı döşenmesine hazır duruma getirilmesine rağmen, iki üç günde tamamlanması gereken işlerin, üç hafta gibi uzun bir zamanda sürüncemede bırakılması, mahalle sakinlerini çileden çıkardı. En nihayetinde belediyenin insafına gelerek, parke taşlarının döşenmesine başlandı ancak bu çalışmaların kaç günde bitirileceği ise yine merak konusu oldu.

Vatandaşlar, üç hafta boyunca ortaya dökülen kumlarla kapatılan yolların trafik akışını engellediğini, araçların park sorununun yaşandığını, çevreye yayılan toz bulutlarının ev ve iş yerlerini toz bombardımanına tuttuğunu, bu yollardan geçen vatandaşların da bu toza maruz kaldıklarını ve sağlık açısından olumsuz etkilendiklerini ifade ettiler.

Parke taşı döşeme aşamasındaki yolların henüz tamamlanmadan yarım bırakılarak, çalışmaların başka mahallelere kaydırılması, hizmet çarklarının yarım yamalak çalışmasına işlerin yavaş işlemesine neden olmaktadır. Duyarlı vatandaşlar da başlanan bir işin bir an önce bitirilmesini istemektedir. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here