“Aydınlık Yarınlar İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

0
119

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen ve Arsuz İlçe Divan Toplantılarına Katıldı

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, geçtiğimiz hafta sonu Belen ve Arsuz ilçelerinde, partileri tarafından gerçekleştirilen ilçe Divan Toplantılarına katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Belen İlçe Koordinatörü Cengiz Sağlam, Ak Parti Belen İlçe Başkanı Nihat Dağlı, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Belen SKM Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları, Yönetim Kurulu ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda söz alan Milletvekili Karasayar; “Bugün, Ak Parti Belen İlçe Divan Toplantısında, teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Anayasa Değişikliği, Halk Oylaması ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında bilgilendirmelerde ve istişarelerde bulunacağız. Milli birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin bekâsı için kararımız evet. Ayrıştırıcı, fitne ve fesat akımlarına karşı da çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu da; “Partimize gönül vermiş partililerinizle birlikte, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasına yönelik, eğitim ve istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Rabbim ülkemiz için çıktığımız bu kutlu yolda, bizleri muvaffak eğlesin” diye konuştu.

Daha sonra Ak Parti Arsuz İlçe Yönetimi tarafından tertip edilen İlçe Divan Toplantısına katılan Milletvekili Karasayar, burada da partililerle bir araya geldi. Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Milletvekili Karasayar’ın yanı sıra, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Arsuz İlçe yönetimi ve partililer katılım gösterdi.

Burada da bir konuşma yapan Milletvekili Karasayar; “Daha güçlü bir Türkiye için kararımız Evet. Aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi yine halkın arasında olarak ‘Evet’i anlatacağız” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here