Karasayar; “Huzur ve İstikrar İçin Evet”

0
74

Ak Parti İskenderun İlçe Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Ak Parti İskenderun İlçe Yönetimi, geçtiğimiz hafta sonu İlçe Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında gerçekleştirilen İlçe Divan Toplantısına Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İlçe Başkanı Ayhan Bodur, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Orhan Karasayar, teşkilat kademeleriyle bir araya gelerek, Anayasa Değişikliği, Halk Oylaması ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında bilgilendirmelerde ve istişarelerde bulunduklarını ifade ederek; “Başta Ülkemiz olmak üzere tüm coğrafyamızın huzur ve istikrarı için kararımız ‘Evet’. Bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

“Rejim Değişikliği Değil, Yönetim Sistemi Değişikliği Olacak”

İlçe Divan Toplantısına ev sahipliği yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, gerçekleştirilen toplantıların özellikle 16 Nisan öncesi daha da önem kazandığını ifade etti. 2 ay sonra yapılacak referandumun çok büyük önem arz ettiğini kaydeden Bodur, bunun bir Yönetim Sistemi değişikliği olacağını savunarak; “Bu bir rejim değişikliği değil, Yönetim Sistemi değişikliği olacaktır. Anayasa’nın ilk dört maddesi aynen muhafaza edilmektedir. 7 Haziran seçimlerinde yaşanan belirsizlik, Hükümet Kurulamama, çeşitli pazarlıklar bir daha yaşanmasın diye yeni ve köklü bir değişiklik yapılması kaçınılmazdı.

 

MHP ile birlikte Anayasa Değişikliği yapılarak, bir daha benzer krizler çıkması önlenmesi amaç edinilmiştir. Buradan MHP Yönetimi ve Vekillerine de ayrıca teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, Bu işler şahıslara bağlı olmasın, ülkenin geleceği kişilerin gayretlerine endekslenmesin diye bu sistemi istiyoruz. Artık hükümeti, seçtiği cumhurbaşkanı vasıtasıyla doğrudan millet kuracak.

Yarınlarımız için, Ülkemizin selameti, huzuru, aydınlık günleri için, mazlumlar için, Müslüman coğrafya için,  2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için  Evet diyeceğiz. Bugün olduğu gibi yarın da; Yolumuz ve yönümüz Hak ve Hakikat olacaktır. Millet için, Mazlumlar için Durmak Yok Yola Devam diyoruz. Rehavete kapılmak yok! Hainler, iç ve dış mihraklar, şer odakları her gün yeni planlar yapıyor. Güçlü Türkiye, Güçlü Devlet, Güçlü Millet; Birlik ve Beraberlik için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here