“Yaptıklarım, Yapacaklarımın Teminatıdır”

0
135

itso-civelek1Başkan Civelek İTSO Yönetimini Ziyaret Etti

“Yaptıklarım, Yapacaklarımın Teminatıdır”

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Milletvekili Mevlüd Dudu ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO olarak İskenderun’a değer katacak projelerini hayata geçirme noktasında çaba sarf ettiklerini belirterek; “İskenderun’u önemli bir yere taşıyabilmek hepimizin ortak dileği. Bizler projeler üretirken, çözüm yollarında sizlerin de desteklerini bekliyoruz” dedi.

30 Mart seçimlerinde yeniden İskenderun Belediye Başkan adayı olan Yusuf Civelek, ziyarette yaptığı konuşmasında, ‘Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır’ diyerek; “Biz de çılgın projeler yok. Akıllı ve mantıklı projeler var. Biz yapamayacağımız şeylerin sözünü vermiyoruz. 5 yılda İskenderun’a yaptıklarımız ortada, yapamadıklarımız ve eksik kalan projelerimiz de var. Bu projeleri tamamlamak için bir kez daha aday oldum ve seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

itso-civelek2

Demokrasilerde sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Civelek, “İskenderun ekonomisine yön veren ve şehrimizin en ciddi sivil toplum kuruluş temsilcilerimizden biri olan Ticaret Odası yönetiminin de çalışmalarını takip ediyor ve beğeniyoruz. İnşallah yeni dönemde de birlikte çalışmak istiyoruz. İTSO yönetiminin projelerine her zaman değer vermiş bir başkan oldum. Bundan sonrada birlikte uyum içerisinde çalışmayı arzu ediyorum” dedi.

Ziyarette söz alan CHP Hatay Milletvekili Mevlüd Dudu ise; “Sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yere sahip olan Ticaret ve Sanayi Odaları şehrin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesine katkı vermektedir. İskenderun’da da sizler bu bağlamda çok ciddi görevler yapıyorsunuz ve bu görevi de en iyi şekilde yaptığınızı belirtmek ve tüm yönetim kurulu üyelerinize çalışmalarında başarılar dilemek istiyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here