Vekil Karasayar ‘Evet’ Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
87

orhan karasayar7Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, referandum çalışmaları kapsamında, Ak Parti İskenderun Seçim Koordinasyon Merkezinde, Anayasa Değişikliği, Cumhurbaşkanlığı Sistemi, Halk Oylaması çalışmaları ile alakalı istişarelerde bulundu.

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetiminin de katılım gösterdiği toplantıda, referandum sürecinde yapılacak çalışmalar ve ziyaretler konuşuldu.

orhan karasayar8

Milletvekili Karasayar daha sonra Belen ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Belen’de Kore Gazisi Merhum Münir Encümen’in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vekil Karasayar; “Gazimiz Merhum Münir Encümen amcamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum” dedi.

Belen’de daha sonra esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelen Milletvekili Karasayar, onlarla sohbet ederek, referandumda neden ‘Evet’in tercih edilmesi gerektiğini anlattı.

Milletvekili Orhan Karasayar’a Belen’de yaptığı ziyaretlerde Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu da eşlik etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here