Milletvekili Topal; “Vatandaşlar Rejimi Değiştirmek İsteyenlere İzin Vermeyecek”

0
71

serkan topal (15)Seçim bölgesi olan Hatay’da mahalle-mahalle gezerek Anayasa Değişikliği teklifine neden ‘Hayır’ dediklerini anlatan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, geçtiğimiz hafta sonu da Yayladağı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak CHP Yayladağı İlçe Örgütü ile bir araya gelen Milletvekili Topal, partililerle yaptıkları istişarenin ardından Turfanda ve Çatbaşı mahallelerimizi ve Yayladağı esnafını ziyaret etti. Vatandaşların ve esnafın dertli olduğunu kaydeden CHP’li Vekil Serkan Topal; “Hemşerilerimizin hatırlarını sorduk sıkıntılarını dinledik. Vatandaşımız da esnafımız da dertli. Huzur içinde yaşamak istiyoruz, ülkemizin bölünmesine ve rejimi değiştirmek isteyenlere İzin vermeyeceğiz diyorlar” diye konuştu.

serkan topal (16)

Referandum gününe kadar ziyaretlerini sürdüreceğini ifade eden Milletvekili Topal, ilçe-ilçe, mahalle-mahalle gezip çalmadık kapı bırakmayacaklarını, herkese tek-tek ‘Hayır’ın nedenlerini anlatacaklarını söyledi.

Milletvekili Topal’ın ziyaretinden memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar ise, “Vekillerimizden bu davranışları görmek istiyoruz. Ev-ev esnaf-esnaf gezip vatandaşlarla bir araya gelerek, referandumu anlatmalarını istiyoruz” diye konuştular. (Haber İ. Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here