Vali Doğan’dan, Yazarımız Süslü’ye; “Başkan Savaş’a İzin Veriyorum!”

0
230

Gazetemiz köşe yazarlarından Doğan Süslü’nün Pazartesi günü sosyal medyada ve gazetemizin internet sitesinde yayınlanan “Belen ve İskenderun’daki 26 yıllık ölüm güzergâhları. Kurumlar arası koordinasyon, bu tip kazaların terör kapsamına alınması önerisi…” başlıklı köşe yazısının ardından Hatay Valisi Rahmi Doğan’dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Vali Rahmi Doğan açıklamasında; “Lütfü Savaş, İskenderun girişine çivi değil Fore Kazık dahi çakabilir. İzin verdim, hayırlı olsun” dedi.

Köşe yazarız Doğan Süslü’nün “Belen ve İskenderun’daki 26 yıllık ölüm güzergâhları. Kurumlar arası koordinasyon, bu tip kazaların terör kapsamına alınması önerisi…” başlıklı köşe yazısının yayınından hemen sonra Hatay Valisi Rahmi Doğan, yazarımız Süslü’yü arayarak konu hakkında özel açıklamalarda bulundu.

“Bu Çerçevede Her İzni Veriyorum…”

Vali Doğan, kazaların yaşanmaması adına gerekli her düzenlemenin yapılabilmesi adına Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a izin verdiğine işaret ederek; “HBB Başkanı Sayın Lütfü Savaş, İskenderun’da 26 yıldır süre gelen kazaların olmaması adına İskenderun girişinde düzenleme yapmak istiyormuş. Karayolları Hatay ili genelinde benim emrimde çalışıyor. Kendisine izin veriyorum. Yarın sabah İskenderun girişinde kaçış rampası dâhil, gerekli her düzenlemeyi yapmak üzere çalışma başlatabilir. İskenderun’daki güzergâha ‘izinsiz tek bir çivi bile çakamayız’ demiş. Ben kendisine sadece tek bir çivi için değil bu çerçevede her izni veriyorum. İsterse o güzergâha çivi değil Fore Kazık çaksın. İzni verdim. Lütfü başkan hemen yarın sabah çalışmalara başlayabilir. Hayırlı olsun” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here