Vali Ata İskenderun’daydı!

0
65

vali-iskenderun10Valilik Çalışma Ofisi’nin Restorasyon Çalışmalarını İncelemek Üzere Kentimize Gelen Hatay Valisi Erdal Ata, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i De Makamında Ziyaret Ederek Çalışmalar İle İlgi Bilgi Aldı

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek belediyenin hizmet ve projeleriyle ilgili İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den brifing aldı.

Vali Ata’nın İskenderun ziyareti, ilçeye katkı sağlamak amacıyla açılması planlanan Valilik Çalışma Ofisi’nin restorasyon çalışmalarını incelemesi ile başladı. Vali Ata buradan ayrıldıktan sonra İskenderun Belediyesini ziyaret etti. Başkan Seyfi Dingil ve belediye bünyesinde görev yapan yöneticiler tarafından kapıda karşılanan Vali Ata, belediyenin sorumluluk alanında gerçekleştirilen ve önümüzdeki yıllarda gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında brifing aldı.

Vali Ata yaptığı değerlendirmede, İskenderun’un Hatay’ın en büyük ilçesi olmasının yanı sıra Türkiye’nin önde gelen büyük ilçelerinden biri olduğunu belirterek özellikle ticaret, sanayi, deniz ticareti ve turizm alanında hızla gelişen bir ilçe olduğuna vurgu yaptı. İlçemizin sahip olduğu bu potansiyeli daha da ileri seviyelere taşıyarak daha güçlü bir Hatay ve daha güçlü bir Türkiye’nin inşasına katkı sağlamak için var güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Vali Ata, ilçede yapılacak yatırımların önünde oluşabilecek tıkanıkları gidermek ve halkımıza hizmet etme noktasında projeleri hızlıca tamamlamak için Valilik olarak azami gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.  Vatandaşlarımıza sunulan hizmetler konusunda belediyeler ile işbirliği yapmanın önemli olduğunu değinen Vali Ata, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here