Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan 12 Şahıs Yakalandı

0
214

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yürütülen operasyonlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce; halkımızın can ve mal güvenliği ile huzur ve sükûnunun sağlanması amacıyla yürütülen çalışmaların titizlikle ve hassasiyetle sürdürüldüğünü kaydeden Kaymakam Özyiğit; “Bu doğrultuda; Asayiş Büro Emirliği ekiplerince, aranan şahısların yakalanmasına yönelik 22/02/2017 günü eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirilerek, Hırsızlık, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Korku, Kaygı ve Panik Yaratabilecek Tarzda Silahla Ateş Etme, Basit Yaralama, İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etme, 6136 Skm ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçlarından aranması olan toplam 12 şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslar; Hakkında 6 yıl 9 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olan F.S. isimli şahıs, Hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan H.H.A. isimli şahıs, Hakkında 3 yıl 7 ay 35 gün kesinleşmiş hapis cezası olan H.İ. isimli şahıs, Hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan C.E. isimli şahıs, Hakkında 10 ay kesinleşmiş hapis cezası olan S.B. isimli şahıs olmak üzere toplam 12 şahıs yakalanmış olup, yakalanan şahıslardan F.S. isimli şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız Beretta marka tabanca ve 6 adet mermi ele geçirilmiştir.

İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam edecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here