“Ülkemiz Daha Güzel Hizmetlere, CHP’nin Halkçı Belediyeciliği ile Kavuşacak”

0
101

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Ülkemiz Daha Güzel Hizmetlere, CHP’nin Halkçı Belediyeciliği ile Kavuşacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından bir değerlendirme toplantısı yaptı.

İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile partililerin katılımıyla ilçe binasında düzenlenen toplantıda, Belen Belediye Başkanlığı’nı kazanan İbrahim Gül’ü tebrik ederek sözlerine başlayan Yüksel; “Halkın iradesi tecelli etmiştir. Cumhuriyet Halk Partililer, cumhuriyete, demokrasiye her zaman için inanmıştır. Demokrasinin ve halkın iradesinin bekçiliğini yapmış insanlar olarak seçimi kazanan arkadaşımıza başarı diliyoruz. Belen’e yapacağı hizmetler, katkılar olursa elini gidip sıkarız, alkışlarız. Fakat izlemeye de devam edeceğiz. Buraya yapacağı, yaptığı her işi alkışladığımız, elini sıktığımız gibi buradaki eksiklerin, hataların, yanlışların da takipçisi olacağız. Gerekirse o konuda da kırmızı kartımızı gür sesle ifade edeceğiz, böyle biline” şeklinde konuştu.

Kötü bir yerel seçim geçirdiklerini ifade eden Yüksel; “Belen’deki insanımıza ve Türkiye genelinde her ilçede, her ilde, Türkiye’nin 81 vilayetinde, Türkiye’nin yarısına illet dendi, zillet dendi, terörist dendi, hain dendi, FETÖ’cü dendi. Ama biz bunlara hiç girmedik, hiç bir kişinin özel hayatına girmedik, yalan söylemedik, iftira atmadık. Biz biliyoruz ki, Belen’de terörist de yoktu, hain de yoktu, FETÖ’cü de yoktu. İnsanları karalamadan, gıybet etmeden, iftira atmadan bir seçim kampanyası yaptık, kendimizle ve sizlerle gurur duyuyoruz. Bunu yapanları da önce vicdanlarıyla başbaşa bırakıyoruz sonra da yaradan Allah’a havale ediyorum” diye konuştu.

Seçimden hemen sonra ikinci bir tartışma konusunun başladığını da sözlerine ekleyen Yüksel; “İki aydır Cumhuriyet Halk Partisine her türlü karalamayı yapacaksın, hain diyeceksin, terörist diyeceksin, HDP ile işbirliği yapıyor diyeceksin, kapı kapı gezeceksin sonra utanmadan sıkılmadan üç günden beri Büyükşehir’e biz oy verdik Lütfü Savaş’ı biz kazandırdık diyeceksin. Bırak bu yalanları… Kim oy verdi ben biliyorum, sen de biliyorsun, herkes de biliyor. Aslanlar gibi mücadele eden insanlar verdi, Cumhuriyet Halk Partililer verdi, İyi Partililer verdi.

Büyükşehir Cumhuriyet Halk Partisi’nin olmalı diyen, Hatay’ı düşünen, iyi yürekli, temiz insanlar verdi. Biz verdiğimiz oylara sahip çıkacağız. Hiç oy vermiş edasıyla sağda solda yalana başvurmayın. Oylar meydanda, rakamlar meydanda. Yerel belediye başkanımızla Büyükşehir arasında sadece 1000 oy fark var. Sen kimi kandırıyorsun, kimi kandırmaya çalışıyorsunuz” dedi.

Vatanseverlik ve milliyetçiliğin duyguların en büyüğü, en güzeli olduğunu savunan Yüksel; “Vatanseverlik yaşadığın yeri severek başlar, yaşadığın yeri düşünerek başlar, yaşadığın yere hizmet ederek başlar. Kendini düşünen, kendi için ikbal peşinde koşan, yaşadığı yere kötülük yapandan ne vatansever olur ne de milliyetçi olur. Bugün bu kutsal duygu hiç kusura bakmasınlar bizlerde en son noktasına kadar var. Hepimizde var. Belen’in %90’ında var.

Bugün ülkemizde 18 ada işgal edilmiş, Yunanistan bayrağı çekilmiş sen buna ses çıkarmayacaksın sonra da milliyetçiyim diyeceksin. Kusura bakmayın buna ses çıkaranlar milliyetçidir, vatanseverdir. Kendi toprağına Yunan bayrağı çekildiği halde ses çıkarmayanlar milliyetçi olmaz, olamaz. Bugün Türk tarımı yok ediliyor, yiğit kuru soğana muhtaç ediliyor, savaş olan Suriye’den soğan ithal ediyoruz buna sesini çıkarmayacaksın, Türk tohumu yok ediliyor tohumu İsrail’den alacaksın buna sesin çıkmayacaksın kusura bakma senden milliyetçi olmaz, milliyetçi olamaz. Başımız dik, alnımız açık, vicdanımız rahat” dedi.

Seçim sürecinde emek veren tüm partililere teşekkür eden Yüksel; “Hiç küçümsenmeyecek bir şekilde bir başarı ortada… Her gün Belen’de insanları yönlendirmek için yalan haber yazan, güya Belen Haber diyor ki; ‘Cumhuriyet Halk Partisi tarihindeki en büyük oyu aldı, bunu falan filan verdi…’ Sana yazıklar olsun. Sen bilmiyor musun kimin oy verdiğini? Bugün 8 bine yakın oy almışız. Bu oyları veren insanlar adına en gür sesimizle hizmet etmeye devam edeceğiz. Olar bize bu söz hakkını verdi. Onları savunmaya, Belen’imizi savunmaya, bayrağımızı savunmaya, vatanımızı savunmaya en gür sesimizle devam edeceğiz.

Bütün inancımızla, bütün kuvvetimizle, bütün heyecanımızla ve bütün sevgimizle Atatürk’ün ışığında Cumhuriyeti savunmaya, demokrasiyi savunmaya en gür sesimizle sonuna kadar devam edeceğiz. Bugün bir müjdeli haber vereceğim size, İstanbul Cumhuriyet Halk Partisi’nin oldu. Ben buradan ilan ediyorum. Ankara başkent Cumhuriyet Halk Partisi’nin oldu. Türkiye’nin birçok Büyükşehir’i Cumhuriyet Halk Partisi’nin oldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin oldu.

Bu belediyelerimizde, içinde halkçılık, milliyetçilik olan ve Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 6 ok bayrağı dalgalanacak. İçiniz rahat olsun, verdiğiniz emek, yaptığınız hizmet için gurur duyun, alnınız açık olsun, vicdanınız rahat olsun. Biz doğruyu yaptık, doğru ideallerin peşinde koştuk ve doğrudan hiç şaşmadık. Onun için başınız dik olsun, gururla yürüyün… Gururla yürümeye devam edeceğiz. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte Hatay’ımıza Belen’imize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu gelen ses Türkiye’de yükselen Bahar’ın sesi… Cumhuriyet Halk Partisi’nin ayak sesi… Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin sesi daha gür çıkıyor. Ülkemiz daha güzel hizmetlere, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Halkçı belediyeciliği ile kavuşacak.

Büyük emek harcayan, bizlere onurlu yol arkadaşlığı yapan adayımız Hayri Yüksel’e, belediye meclis üyesi adaylarımıza, emek veren, alın teri döken kadınlarımıza, gençlerimize, gönlü, yüreği ile cesurca, yüreklice sonuna kadar bizle beraber yürüyen herkese gönül dolusu teşekkürler ediyorum, emeklerine yüreklerine sağlık” şeklinde sözlerini tamamladı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here