TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilecik, İTSO’yu Ziyaret Etti

0
242

“İskenderun Ekonomik Yönden Önemli Bir Potansiyele Sahip”

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, Hatay ziyareti kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.

Ziyarete, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Gassan Kuran, Ali Bulut, Okan Belli, Mehmet Ünüvar, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve İSSİAD Başkanı Recep Atakaş ve İTSO Meclis Üyesi Bayram Alpagül katılım gösterdi.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’e ziyaretinden ötürü teşekkür eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, bölgemiz ekonomisinde yaşanan sorunların çözümü için yoğun çaba harcadıklarını, bölgemizi ilgilendiren önemli projelerle her zaman birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

İskenderun’a her zaman destek olacağını ifade eden TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik de; “İskenderun önemli bir sanayi ve ticaret şehri. Elimden geldiğince her zaman sizlere destek olmaya çalışacağım. Sivil Toplum kuruluşları bölge ekonomisi için son derece önemli. Sizlerde bu bölgenin gelişmesi için önemli gayretler sarf ediyorsunuz. İskenderun ekonomik yönden önemli bir potansiyele sahip” şeklinde konuştu.

Sohbet ortamında devam eden ziyarette ağırlıklı olarak bölge ekonomisi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here