Türk’le Oyun Oynanmaz

0
75

Asırlar boyu Dünya coğrafyasını elinde oynatan bir ırkı tanımadan hareket edilmez. Bazen bazı kendini bilmez ülkelerin oyuncağı olan azınlıkları şımartarak, kendinden büyük işlere yeltenmelerine zemin hazırlayanlar, eninde sonunda Türkün tokadıyla sarsılmışlardır.

Kürt dediğin, Laz dediğin, Göçmen dediğin, Alevi dediğin veya kim olursa olsun azınlık dediğimiz topluluklar; Türk topluluğunun sıcak himayesinde, yüz yıllardır kardeş şekilde yaşamış ve hala yaşamaya da devam ediyorlar. Ama şeytan işi gibi onları kışkırtarak size ‘ülke vaat edeceğim’ diyen, geçmişte Türk’ün şamarını yiyen ülkelerin hepsi Türkiye üzerinde oyun oynamaya devam ediyorlar.

Bizleri içimizden parçalamaya kalkan o ülkelerin sinsi ajanları tıpkı ben gibi davranarak, kendi ülkem vatandaşlarını bir birine düşürmeye kalkışmaya sürekli devam ediyorlar. Türkiye Cumhuriyetini sanki uykuda sanıyorlar. Türkiye Cumhuriyetinin de yetiştirdiği vatan delilerinden haberleri yok gibi kendi bildiklerini okumaya çalışıyor ve tehdit şantaj ve baskı yoluyla aldıkları gücün sarhoşluğunda istedikleri gibi at oynatıyor sanıyorlar.

Sosyal medyada Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanına, üst düzey idarecilerine saldırmayı kendine vazife edinmiş piyonların, sıklıkla yazdıkları yazılardan dolayı halkımız sıkıntıda ve devamlı bunların özgür denilen sosyal medyada bildiklerini okumalarından rahatsızlar. Bunlar da bir gün hangi ülkede yaşadıklarının farkına varacaklar.

Suriye iç karışıklığını fırsat bilen şer güçler, Türkiye karşısında bir anda durarak Türkiye’nin topraklarında hak iddia ederek Türkiye Cumhuriyetine kafa tuttular. Tabi ki yazımın başında belirttiğim gibi Türk’ün zamanında şamarını yiyen ülkeler bunları pof-pofladı sırtını sıvazladı ve alın size bunca silah, erzak, bomba, tüfek gidin saldırın kendi ülkenizi burada kurun dediler. Anlamadılar ki Kuzeyde ve kendi içlerinde tüm olanları anı anına takip eden gücü…

15 Temmuz öncesi ordumuzun her kademesinde söz sahibi olan bir ‘FETÖ’ belası içimizi bir kurt gibi kemirmiş ve ordumuzun hâkimiyetini ele geçirmişti. Bu olayları göremeyecek kadar kör gözlerin hepsi hala kendilerince kudurup duruyor ve sosyal medyada ahkâm kesiyorlar. Onlar istediği kadar Türk’ün üstüne gitsin. Bu mübarek ulusun göklerden gelen sedaları var.

Netice ne oldu? Büyük güven duydukları ülkelerin hepsi şu an kükreyen ve asla geri adım atmayan Türkiye Cumhuriyetinin postallarının ucunda kaldılar. Türkiye Cumhuriyetinin başındaki dirayetli lider Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ikilisi Türkiye üzerinde oynanan oyunların kovanlarına çomaklarını soktu.

Şahadet şerbeti içen ordumuz sonunda geri dönmemek üzere Suriye’nin kuzeyinden girdi güneyinden çıktı. Kendilerince bu gücü başarısızlıkla gören liderlerin aklına şaşarım. Mektupmuş ne mektubu? Mektup okunup çöpe atıldığı an Türk askeri ‘barış pınarı’ harekâtına başladı. Hala zırvalayıp duranlar utanmadan tehditvari konuşuyorlar.

Kim ne derse desin bu mübarek ulus her savaş öncesi kimseyi kafasına takmaz ve vatanı uğruna Mehmetçiklerin yanında yer alır. Ekonomi bozulmuş veya şu olmuş bu olmuş gibi olayları kafasına takmaz. Hedef tehlikede olan vatan topraklarının yeniden kurtuluşudur. Nitekim son yirmi gündür bu olayların en ateşli yerindeyiz. Bu millet bir kişi dahi kalsa vatanı uğruna ölmeden bu vatanı ala terk etmez. Bunları bizden daha iyi biliyorlar ama yine bilmezlikten geliyorlar.

Sahayı darmadağınık ettiler. Masalarda söylenecek son sözü söylediler. Yok, Rusya ile ABD anlaşmış-mış… Hadi oradan anlaşsalar ne olur anlaşmama olsa ne olur? Damarıma basmışlar canımı yakmışlar.. Ölsem ne olur ölmesem ne olur? Vatan uğruna öldüğümde gideceğim yer belli!.

Recep Tayyip Erdoğan ekibiyle Soçi’de masa başında Türkiye’nin mücadelesini verirken, satılmış TV yorumcuları liderimiz hakkında akla hayale gelmeyecek yorumlarla bilmişlik sağlamadılar mı? Gel de çıldırma. Bu kadar da Türk düşmanlığı yapılmaz kardeşim. Neyse yırttılar kendilerini sonunda tıs diye susup ne olduğu belirsiz bir dizi filim ile programlarına devam ettiler.

Tebrikler Cumhurbaşkanım, tebrikler ‘beka’ sorunumuz var diyerek mücadele eden Devlet Bahçeli. Tebrikler şanlı Türk ordumuz. Bu sağduyulu millet sizlere minnettardır. Ne mutlu Türküm diyene!..

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here