“Türkiye’de En Çok Demir ve Çelik Üreten Bölgeyiz”

2
265

isdemir toplantı1İsdemir Yetkilileri, Basın Mensuplarına Fabrikayı Gezdirdi…

İSDEMİR Genel Müdürlüğü yetkilileri İskenderun’da görev yapan basın mensuplarına fabrikayı gezdirerek yapılan çalışmalar ve üretim durumu hakkında bilgiler verdiler.

Konferans salonunda bir açıklama yapan İskenderun Demirçelik Fabrikaları Genel Müdürü Recep Özhan, İSDEMİR’in bir Dünya şirketi olma yolunda büyük adımlar attığını belirtti.

isdemir toplantı2

AKUT’tan Uluslararası Yetkinlik Sertifikası!

Özhan, İSDEMİR’de ilk önce iş güvenliğe büyük önem verdiklerini belirterek; “Bizlerin birinci önceliği iş sağlığı güvenliğidir. İSG Yürütme Kurulu her ay düzenli olarak toplantı yapmaktadır. 19 İşletme ünitesinde her ay düzenli bir şekilde ‘Ünite İSG Kurul Toplantıları’ yapılmaktadır. İş yerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği yönünden iyileştirmeye açık alanların tespit edilmesini ve belirlenen eksikliklerin giderilerek emniyetsiz şartların ortadan kaldırılmasını ve İSG bilincinin tabana yayılmasını sağlamaktır. GMY, Direktör, Müdürler dâhil 86 kişi Acil Durum Yönetici Eğitimi almıştır. 238 PB Olay Yeri Yönetici Eğitimi almıştır. Ünitelerden Acil Durum Müdahale ekiplerinde görev alacak yaklaşık 455 personelin eğitimleri tamamlanmıştır. 48 personelin eğitimleri devam etmektedir. Eğitimler AKUT tarafından uluslararası yetkinlikle sertifikalandırılacaktır. Tüm çalışanlara Acil Durum Farkındalık Eğitimleri devam etmektedir. Şimdiye kadar 4200 personel eğitime katılmıştır. Eğitimler Temmuz 2013 tarihine kadar sürecektir” şeklinde konuştu.

isdemir toplantı3

Uzun ve Yassı Ürün Üreten Tek Entegre Tesisi

İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür yardımcısı Şafak Çapar ise fabrika hakkında rakamsal bilgiler vererek; “Bölgenin ve İSDEMİR’in yaptığı son yatırımlar ile Türkiye’de en çok demir çelik üreten bölge olduk. İSDEMİR, son 5 yılda 222 milyon Dolar çevre yatırımı gerçekleştirmiştir. Ham çelik kapasitesi açısından Türkiye’nin en büyük entegre demir ve çelik fabrikasıdır. 3,5 milyon ton/yıl sıcak haddeleme ve 2,5 milyon ton uzun mamul kapasitesi ile Türkiye’nin uzun ve yassı ürün üreten tek entegre tesisidir. İSDEMİR’in toplam yerleşim alanı (fabrika, liman, sosyal tesisler dahil) 8.6 milyon m²’dir” dedi.

isdemir toplantı4

Yapılan konuşmaların ardından yöneticiler basın mensuplarına fabrikadaki son yapılan yatırımları yerinde gezdirerek bilgiler verdiler. Yapılan tatbikatlar ise nefes kesen cinstendi.

2 YORUMLAR

  1. demir,çelik,alüminyum,hurda alımı,hurdalarınız alınır,çekmeköy hurdacı,ümraniye hurdacı,hurda arayanlar,hurdacı arayanlar,ümraniye hurdacı ümraniye de hurdacı arıyorum, kadıköy hurdacı, kadıköy hurdacısı, üsküdar hurdacı, sancaktepe hurdacı,hurda bakır,hurda kablo,hurda alanlar: http://www.burhanhurdametal.com/

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here