Türk- Japon İş Konseyi 21. Ortak Toplantısı Ekim’de Yapılacak

0
67

itso açıklama3İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Servet Ugutmen, 4 Ekim 2013 tarihinde, Tokyo’da gerçekleştirilecek olan Türk- Japon İş Konseyi 21. Ortak Toplantısı hakkında bilgiler verdi.

Ortak Toplantı çerçevesinde düzenlenmesi planlanan oturumlarda Türkiye ve Japonya arasındaki ekonomik ilişkilerin mevcut ve gelecek durumunun ele alınacağını ifade eden Ugutmen; “Enerji, altyapı, bilişim teknolojileri, gıda ve kimya sektörlerinde Türk ve Japon şirketlerinin işbirliği olanakları değerlendirilecektir. Ziyaret çerçevesinde Türk- Japon İş Konseyi Ortak Toplantısı’nın yanı sıra muhtelif sivil toplum kuruluşları ve resmi kuruluşlar ile görüşmeler düzenlenmesi ve katılımcıların ilgi duyacakları firmalarla özel randevuların tesis edilmesi öngörülmektedir.

Söz konusu ziyarete katılmak isteyen üyelerinizin ilgili kişilerden temin edecekleri katılım teyit formunu doldurup, avans olarak 500 Avro’nun yatırıldığına dair banka dekontuyla birlikte en geç  13 Eylül 2013 Cuma günü mesai saati bitimine kadar DEİK’e (Dilek Morgül; Tel: +90 212 339 50 18, Faks: +90 212 270 37 84, e-mail: dmorgul@deik.org.tr ) iletmeleri gerekmektedir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here