Türk Heyetinden Katar ve Kuveyt Ziyareti

0
277

birol-ertem1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, partilerinin temsilcisi olarak görevlendirildiği Katar ziyaretini Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Türk İş Adamları ile birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi.

Milletvekili Ertem, Katar Başbakanı Şeyh Abdullah Bin Nasser Al Thani tarafından karşılanarak, Katar Kalkınma Planlaması ve İstatistik Bakanı Dr. Saleh Mohammed Salem Al Nabit ile birlikte katıldıkları Katar Ritz Carlton Otel’deki basın toplantısında Türk-Katar ekonomik işbirliği hususunda görüşmelerde bulunduklarını kaydetti.

birol-ertem2

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın Başkanlığında, İş Adamları TUSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, MUSİAD Başkanı Nail Olpak, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay, LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, KOLİN İnşaat-Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Celal Koloğlu, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, ARSLAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arslan ve Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün ile beraber Kuveyt ziyaretini de gerçekleştirdiklerini ifade eden Ertem, burada Kuveyt Veliaht Prens Şeyh Nawaf Al Ahmad Al Sabah tarafından karşılanarak, Kuveyt Planlama ve Kalkınmadan Sorumlu Devlet Bakanı, Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Hind Subiah Barrak Al Subiah ile katıldıkları Kuveyt Büyükelçiliği’nde düzenlenen basın toplantısında ülkemizin içinde bulunduğu durumu değerlendirdiklerini ve Türk-Kuveyt ekonomik işbirliği yapmak amacıyla görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here