Türk Eğitim-Sen 5. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

0
70

türk eğitim-sen4Türk Eğitim-Sen 5. Olağan Genel Kurulu, 1-2 Şubat 2014 tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Otelinde gerçekleştirildi. Genel Kurula kentimizden, Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Üst Kurul Delegeleri Ahmet Akça, Yaşar Gürakan, Yavuz Selim Yanık da katılım gösterdi.

Yapılan Genel Kurul sonucunda Genel Başkan İsmail Koncuk ve yönetim kurulu üyeleri güven tazeleyerek 4 yıllığına yeniden seçildi.

Genel kurul sonrası bir değerlendirme yapan Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akça; “Eğitim Camiamıza hayırlı hizmetlere vesile olur inşallah. Genel Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarışlar diliyoruz. Mardin’den, Batman’dan Muş’tan, Edirne’den, Samsun’dan, Hatay’dan yurdumuzun en ücra köşelerinden gelip oy kullanan irade beyanında bulunan delege arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Delege arkadaşlarımızın katkıları ve coşkusu bizleri memnun etmiştir. Kıbrıs’tan, Azerbaycan’dan, Kosova’dan, Makedonya’dan, Kırgızistan’dan, Kazakistan’dan Eğitim Sendikalarının Temsilcilerinin katılımları ve sendikamız ile ilgili söylemleri bizleri gururlandırmış, Türk Dünyası adına umutlarımızı artırmıştır. Genel Kurulumuzun eğitim camiasına ülkemize ve Türk Dünyasına ve de insanlığa hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here