Tosyalı’ya Meydan Mahallesinde Coşkulu Karşılama!

0
128

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’yı, Meydan Mahallesi bağrına bastı. Tosyalı, coşkulu ve görkemli geçen mitingde büyük alkış aldı. Mitinge Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile Belen belediye Başkan Adayı İbrahim Gül de katıldı.

Tosyalı, konuşma öncesinde ‘Önce birlikte yol yürüdüğüm arkadaşlarımı bu platforma çağırarak yol arkadaşlığımızı sizlerin önüne sermek istiyorum ve onları takdim etmek istiyorum’ diyerek, meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Tosyalı konuşmasında ise projelerinden bahsederek; “İnşallah 31 Mart akşamı Büyükşehir ile birlikte, İskenderun’da ve tüm ilçelerimizde kazanacağız. Bu tablo onu gösteriyor. Sağ olun var olun. Biz her zaman sizlerle birlikteyiz, kol kolayız. Birlikte daha güzel hizmetleri vereceğiz, bunun sözünü veriyoruz.

İskenderun’a plaj yapacağız. Kütüphane yapacağız. Allah’ın izniyle sizlerin istediği şartlarda yerinde dönüşüme başlayacağız. Kadın eğitim merkezleri yapacağız. Kentimize bisiklet yolu kazandıracağız. Seyir terasları yapacağız. Makam, mevki gözetmeyeceğiz! Mahallelere gidip, sizin önerilerinizle belediyeyi yöneteceğiz. Gezici başkanlık ofislerini bunun için hayata geçiriyoruz. Allah bizi birbirimizden ayırmasın, sağ olun, var osun” dedi.

Halkı selamlayarak konuşmasına başlayan Milletvekili Özel de bu coşku ile zafere daha yakın olduklarını belirterek, tüm mahallelilerden destek istedi.

Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise bu seçimde de Ak Parti’yi birinci parti yapacaklarını, Büyükşehir’i, İskenderun’u ve Belen’i kazanacaklarını söyledi.

Havai fişeklerin geceyi aydınlattığı mitingde, eşi Arife Tosyalı ile birlikte ellerinde Türk bayrağı ile platforma çıkan Başkan Adayı Tosyalı ve meclis üyesi adayları, sevgi gösterileri eşliğinde ayakta alkışlandılar. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here