Törene Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da Katılacak

0
16

CHP Antakya İlçe Başkanlığı’nın Yeni Yeri Açılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antakya İlçe Başkanlığı yeni binasının açılışı nedeniyle bir tören gerçekleştirilecek. 10 Ekim Pazartesi günü saat 16.30’da hizmete girecek olan CHP Antakya İlçe Başkanlığının açılış törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un yanı sıra CHP’nin önemli kurmayları, İl, İlçe Yönetimi ile Belediye Başkanları ve birçok davetlinin katılım göstermesi bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, açılışa katılması beklenen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Hatay Programı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Parlar, Genel Başkan Yardımcısı Torun’un 10 Ekim 2022 Pazartesi günü Hatay’da olacağını belirterek saat 10.30’da (EXPO Alanında) Hatay Büyükşehir Belediyesi Ziyaretinin gerçekleştirileceğini, saat 12.30’da ise Defne Belediyesinin ziyaret edileceğini kaydetti.

Torun’un saat 15.00’te CHP İl Başkanlığında Kadın ve Gençlik Kolları ile İl Yönetiminin de hazır bulunacağı İlçe Başkanları Toplantısına katılacağını da kaydeden Parlar, saat 16.00’da Maşuklu Mahallesi Parkının Açılışının, saat 17.00’de de Antakya İlçe Başkanlığı Yeni Bina Açılışının gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Yeni Yerimizin Açılışına Tüm Halkımızı Bekliyoruz

Açılış töreniyle ilgili olarak paylaşım yapan CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu da; “Umudu büyüttüğümüz, yol arkadaşlığı yaptığımız, kapılarını 7/24 vatandaşlarımıza açık tuttuğumuz, kocaman bir ailenin evi olan CHP Antakya İlçe Başkanlığımızın yeni yerinin açılışını Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun’un katılımları ile gerçekleştiriyoruz.  İktidara giden yolda el ele, kol kola, omuz omuza olmak için yeni yerimizin açılışına tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here