Ticaret Bölge Müdüründen Başkan Dingil’e Ziyaret

0
152

bld-ziyaret10İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün’ü makamında konuk etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun coğrafi konumu ve tarihi geçmişi ile ülkemizin en önemli merkezlerinden biridir. İskenderun’u bölgenin ticaret merkezi yapmak için bizlerde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bunun için Sarıseki Mahallesinde bulunan Belediye hizmet binasını gümrük laboratuarı olarak Bölge Müdürlüğüne ücretsiz tahsis ettik. İskenderun’da Sanayici, iş adamı, ihracatçılar için, İskenderun’un geleceği için çok önemli bir adım attık. Şehrin ticari yaşamına büyük yarar getireceğini düşündüğümüz bu karar bölge ticareti ve özellikle iş dünyasına önemli bir avantaj sağlayacak” dedi.

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün ise İskenderun Sarıseki bölgesinde kurulan gümrük laboratuarının bölgeye birçok yönden büyük avantaj kazandırdığını belirterek; “Desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette bölgenin ekonomik konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here