Temsilcilerimizin Cumartesi Mesaisi!

0
81

misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, ligin ikinci haftasında 26 Eylül Cumartesi günü (bugün) saat 15.00’te Tokatspor ile karşı karşıya gelecek.

Turuncu-Mavili ekip, ligin ilk haftasında Payas’ta ağırladığı Halide Edip Adıvarspor’u 2-0’lık skorla mağlup etmiş ve hanesine 3 puanı yazdırmıştı. İskenderun Futbol Kulübü ile Tokatspor, Gaziosmanpaşa Stadında karşı karşıya gelecekler.

Süper Lig’in 3. haftasında temsilsimiz Atakaş Hatayspor, yine bugün sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Ligde oynadığı ilk 2 maçında, son Şampiyon Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe’den gol yemeyen ve bir galibiyet bir beraberlikle 4 puanı bulunan Hatay temsilcisi, Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Sakat futbolcunun bulunmadığı Bordo-Beyazlı takımda, Kasımpaşa maçında kart cezalısı Ribeiro ve Sackey forma giyemeyecek. Atakaş Hatayspor, Süper Lig’deki ilk maçında Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etmiş, geçen hafta da deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı. Hatayspor-Kasımpaşa maçı saat 16.00’da Antakya Atatürk Stadından oynanacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here