Temsilcilerimiz Galibiyete Kilitlendi!

0
72

Spor Toto 1. ve 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, 1. Ligdeki temsilcimiz Hatayspor, bu hafta sonu sahasında Osmanlıspor Futbol Kulübünü ağırlayacak. 3. Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, evinde Şile Yıldızspor’u konuk ederken, Payasspor ise Karacabey Belediyespor A.Ş. deplasmanında puan mücadelesi yapacak. Her üç temsilcimizde Pazar günü sahaya çıkacak.

Birinci Ligdeki ilimiz temsilcisi Hatayspor, Pazar günü sahasında Osmanlıspor’u ağırlayacak. Milli maç arası nedeniyle yaklaşık 2 haftadır bu maça hazırlanan Bordo-Beyazlı ekip, saha ve seyircisi önünde galip gelerek taraftarını sevindirmek istiyor. Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise taraftarlara çağrıda bulunarak; “Boş tribünlere oynamak istemiyoruz. Bordo-Beyazlı renklere gönül veren tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Tüm motivasyonumuzu onlardan alıyoruz, bizi yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

Payasspor, Bursa Deplasmanında Puan Arayacak!

Hafta içi mesaisinde Grupta zirveye oynayan ekiplerden Çorum Belediyespor’u sahasında ağırlayan üçüncü lig temsilcimiz Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, güçlü rakibini 3-2 mağlup ederek, 3 puana uzanmıştı. Pazar günü Karacabey Belediyespor A.Ş. deplasmanına çıkacak olan Payas ekibi, buradan da puan veya puanlarla ayrılarak Çorum temsilcisi karşısında alınan galibiyeti taçlandırmak istiyor. Mavi-Beyazlı ekip bu zorlu maç için Bursa’ya gitti. Bugün ise maçın oynanacağı Karacabey Fehmi Gerçeker Stadında son kez bir antrenman yapacak olan Mavi-Beyazlı ekip, hazırlıkların tamamlanmasının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor da evinde Şile Yıldızspor’u konuk edecek. Hafta içi mesaisinde Erbaa deplasmanına giden Turuncu-Beyazlılar yarın sahalarında konuk edecekleri Şile Yıldızspor karşısında sahaya mutlak galibiyetle çıkacak. Program şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Osmanlıspor Futbol Kulübü

21 Ekim 2018 Pazar Saat: 14.00

Antakya Atatürk Stadı

Murat Erdoğan, Hüseyin Aylak, Gökhan Barcın

Erzin Belediyespor-Şile Yıldızspor

21 Ekim 2018 Pazar Saat: 14.00

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı

Emre Kaan Çalışkan, Hüseyin Otyakmaz, Abdurrahman Atabay

Karacabey Belediye Spor A.Ş.-Payasspor

21 Ekim 2018 Pazar Saat: 15.00

Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı

Mehmet Terece, Harun Reşit Güngör, Yakup Keçeci

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)