Temsilcilerimiz Destek Bekliyor!

0
214

spor haberleri5Spor Toto 2. ve 3. Lig’deki temsilcilerimizin maç programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. 3. Ligdeki temsilcilerimiz Körfez İskenderunspor, Payasspor, Erzin Belediyespor ile Kırıkhanspor bu haftaki maçlarını Cumartesi günü (bugün), 2. Ligdeki temsilcimiz Hatayspor ise Pazar günü (yarın) oynayacaklar.

Körfez İskenderunspor Çine Madran’ı Ağırlıyor…

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, bugün saat 14.30’da 5 Temmuz Stadında Çine Madranspor’u ağırlıyor. ‘Kızıl Körfez’ taraftar grubu Körfez İskenderunspor’a yoğun destek vermek amacıyla Amigolar Nihat ile Metin önderliğinde çalışmalar aralıksız sürdürüyor. Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Bekir Tufan ise destek beklediklerini yenileyerek; “Zorlu bir süreç geçirmekteyiz. Şimdi birlik zamanı! Körfez İskenderunspor, İskenderunluların takımıdır. Bunun için Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Çine Madranspor maçında takımımız Körfez İskenderunspor’a daha da fazla destek bekliyoruz” dedi.

körfez iskenderunspor (72)

Gökhan Akel’den Destek Çağrısı…

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor ise Payas İlçe Stadında oynayacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa çekildi. Payasspor Kulüp Başkanı Gökhan Akel; “Yaptığımız toplantılarda tüm futbolcularımızı uyardık. Takımımızı tehlikeli bölgelerde görmek istemiyoruz. Kaybedeceğimiz her puan bizi zor durumda bırakacak. Bunun için alacağımız puanlarla gelecek haftalara daha rahat girmek istiyoruz. Zorlu haftalara girdiğimiz şu günlerde daha önceki karşılaşmalara nazaran daha da fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var” diyerek, yine destek çağrısında bulundu.

payasspor (33)

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor’da ise takımı daha iyi yerlere getirebilmek için camia tek yumruk oldu. Kırıkhan Temsilcisi, bu haftayı Maltepe deplasmanında geçirecek. Murat Gezmen önderliğindeki “Hancılar” Taraftar grubu da Kırıkhanspor’u deplasmanda desteklemek amacıyla İstanbul’a gidiyor. 3. ligdeki diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor da haftayı Turgutluspor deplasmanında geçirecek ve puan için ter dökecek. 2. Lig temsilcimiz Hatayspor da Fethiyespor ile Pazar günü deplasmanda kozlarını paylaşacak. Haftanın programı şöyle: >>>

Körfez İskenderunspor-Çine Madranspor

2 Nisan 2016 Cumartesi Saat: 14.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Atilla Karaoğlan, Levent Görün, Ali Karaoğlu

Payasspor-Manisa Büyükşehir Belediyespor

2 Nisan 2016 Cumartesi Saat: 14.30

Payas İlçe Stadı

Semih Güner, Levent Çakır, Emir Kılıçarslan

Turgutluspor-Erzin Belediyespor

2 Nisan 2016 Cumartesi Saat: 14.30

Turgutlu 7 Eylül Stadı

Sezer Polat, Abdurrahman Duman, Aykut Onar

Maltepespor-Kırıkhanspor

2 Nisan 2016 Cumartesi Saat: 14.30

Maltepe Hasan Polat

Cihat Çelikdağ, Gencehan Şahnar, Ali Tuna

Fethiyespor-Hatayspor

3 Nisan 2016 Pazar Saat: 14.30

Fethiye İlçe Stadı

Mustafa Kürşad Filiz, Sefa Özcan, Deniz Caner Özaral

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here