HBB’nin Yol Çalışmaları Dur Durak Bilmiyor

0
99

modern evler mahallesi1Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kış mevsiminin etkisiyle eskiyen ve deforme olan asfalt yollarda yenileme ve gerekli olan bölgelerde bağlantı yollarını açma çalışmalarını kent genelinde özveriyle sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sorunlara çözüm odaklı insan öncelikli hizmetleri ön planda tutarak gerçekleştirilmesi için ön ayak olduğu projeler, hemşerilerinin her anlamda refaha kavuşmasını ve kentin gelişmesini sağlıyor.

HBB ekipleri bu kapsamda, İskenderun İlçesine bağlı Modernevler Mahallesi yolunun yenilenmesi için çalışma başlattı.

modern evler mahallesi2

Şehit Astsubay Bekir Çelik Caddesi üzerinde yıllardır süren yol sorununa müdahale ederek asfalt yenileme hizmetleri gerçekleştiren HBB, Modernevler ile Yunus Emre mahalleleri arasında yaklaşık 300 metre uzunluğundaki yolun asfalt yapımına başlandığını bildirdi.

Asfalt yolların eskimiş ve deforme olmuş halde kalmaması için mahalle sakinlerinden gelen talep ve şikâyetlere hizmetle karşılık veren HBB, İskenderun’da yapılan çalışmalar neticesinde mahalle sakinlerinin ve bölge halkının rahata kavuşacağını belirtti.

HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, yapımı süren asfalt yenileme çalışmasını ve yol güzergâhını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here