Teksöz ve Esnaf Oda Başkanlarından İGC’ye Ziyaret

0
75

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Başkan Vekili ve İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın ve İskenderun’daki esnaf oda başkanlarıyla birlikte, İGC’yi ziyaret etti. Teksöz ve Oda Başkanları, İGC Başkanvekili Rızkullah Terbiyeli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Hatay’ın bir bütün olduğunu belirten Teksöz, Hatay’ın birlik, beraberlik ve kardeşliğinin ticaretten önce geldiğini kaydederek; “Biz daima, birliğimize, beraberliğimize, ezanımıza, bayrağımıza ve ülkemize sahip çıkacağız. Dış güçlerin oyunları bitmiyor. Son olarak döviz üzerindeki oyunları gördük. Bunu fırsat bilen büyük fabrikalar ürünlerine zam üstüne zam yaptılar. Örneğin 6 ay önce 65 TL’ye aldığımız unun en ucuzu şimdi 95 TL oldu. Susam 8 TL’den 18 TL’ye fırladı. Devletimiz bu fırsatçıları yakından izliyor ve gereğini yapıyor. İlimizde de Sayın Valimiz bu konuda çok hassas davranıyor, fırsatçılara göz açtırmıyor” şeklinde konuştu.

Kendisinin TESK Yönetim Kurulu’na seçildiğini de hatırlatan Teksöz; “Hatay esnafının sorunlarını böylece daha etkili olarak aktarabileceğiz. Biz 70 oda başkanı el birliği, güç birliği ile esnafımızın dertlerine çare bulmak için çalışıyoruz. Bütün oda başkanları 24 saat esnafın hizmetindedir. Biz daima birbirimize sahip çıkmalıyız. Hatay’daki 50 bin esnaf için daima çalışacağız. Bu çalışmalarımızda bize desteğini esirgemeyen sayın yöneticiler ve basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HESOB Başkan vekili Erol Akın da kısa konuşmasında, bu önemli göreve getirilmekten büyük gurur duyduğunu ifade ederek; “Biz esnafların en yakın dostları daima basın mensupları oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Esnafımız için çalışmalarımız artarak sürecek” dedi.

İGC Başkan Vekili Rızkullah Terbiyeli Başkan Teksöz ve Oda Başkanlarına ziyaret için teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here