Sutopu Heyecanı Yarın Başlıyor!

0
142

sutopu şampiyonası2Türkiye Bayanlar Sutopu 2. Lig 1. Devre 1. Bölüm Müsabakalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda hazırlıklar tamamlandı. Yarın başlayacak ve 2 gün sürecek olan şampiyonada, kentimizi temsil edecek olan İskenderun Yüzme ve İhtisas Kulübü, ilk maçını Hatay TEDAŞ ile yapacak.

İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Arıkoğlu İskenderun’u sadece su topu branşında değil her branşta Hatay’ın spor merkezi haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını yineledi ve şampiyona da mücadele edecek olan takımlara başarılar diledi.

Tüm sporseverleri müsabakaları izlemeye davet eden İskenderun Yüzme ve İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Kaptanoğlu ise; “İskenderun’da ilk defa ulusal anlamda bir müsabaka organizasyon yapılacak. Kulübümüzün ev sahipliği yapacağı turnuvaya, bizimle birlikte Adana Yüzme İhtisas, Hatay Tedaş, İzmir 35, Bursa Gençlik, Adana Adanus, Bursa Uludağ, Ankara Beden Terbiyesi Spor Kulüpleri olmak üzere toplam  8 takım katılacak. 2 gün sürecek olan turnuvanın çekişmeli ve renkli geçmesini bekliyoruz. Müsabakalarda takımımıza destek olmak üzere tüm sporseverleri İskenderun Kapalı Yüzme Havuzuna bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here