Hatay’da Tribünler Tek Çatı Altında!

0
315

körfez iskenderunspor15Körfez İskenderunspor için 2. Lige devam veya tamam niteliği taşıyan ligin son maçı Eyüpspor mücadelesi Hataylı tüm sporseverlerin kenetlenmesine sahne olacak. Kentimizin ve komşu ilçelerin tüm taraftar grupları Pazar günü İskenderun 5 Temmuz stadını hınca hınç doldurmaya hazırlanıyor.

Takımın ligde kalması için gerek kulüp yönetiminden, gerek Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den gerekse Kızıl Körfez Taraftar Grubundan gelen destek çağrısı olumlu yanıt buldu. Bu önemli maçta sadece İskenderunlu değil, Hatay’daki tüm sporseverler Körfez İskenderunspor Eyüpspor maçında tribündeki yerlerini alacak.

Kara günü geride bırakmak için tüm camianın desteğine ihtiyacımız var!

Pazar günü saat 15.30’da Eyüpspor ile hayati bir maça çıkacak olan kentimizin güzide ekibi Körfez İskenderunspor, çalışmalarını Teknik Direktör Haluk Bulgulu nezaretinde sürdürürken, Kulüp Başkanı Kazım Aydın da tüm sporseverlere çağrıda bulunarak; “Zorlu bir haftaya geldik. Başarmak için tüm camianın desteğine ihtiyacımız var. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e kulübümüz ve camiamız adına teşekkür ediyoruz. İtiraf edeyim ki geçmiş yıllara oranla iyi bir sezon geçiremedik ve maalesef takımımız ligin son sıralarında yer almaktadır. Bu durumlar geçmişleri zaferlerle dolu çok sayıda  il takımlarının başına da gelmiştir. Biz camia olarak bu kara günleri geride bırakmak istiyoruz. Bunun için tüm camianın desteğine ihtiyacımız var. Özellikle son haftalarda bizlere desteğini arttıran taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu Maç Tarihi Bir Öneme Sahiptir!

Başkan Seyfi Dingil de 2. Ligde kalacak takımı belirleyecek olan bu son maçta Körfez İskenderunspor’a destek olmak için tüm bölge halkını 5 Temmuz Stadını doldurmaya ve takıma sahip çıkmaya davet etti. Dingil; “Herkesi bu kentin takımına sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu maç tarihi bir öneme sahiptir. Bu kader maçında takımımıza sonuna kadar destek olalım, moral verelim. Galip gelenin ligde kalacağını bir maç! Bu konuda oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tamdır ama 12. adam olan cefakâr taraftarımıza da bu maçta çok büyük iş düşmektedir. Onlardan ricamız stadyumu doldurarak takımımızı 90 dakika desteklemeleridir. Onların da katkısıyla hep birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Tüm hemşerilerimizi ve sporseverleri aileleri ile birlikte maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Ligdeki Durumumuz Bu 90 Dakikaya Bağlı!

Kızıl Körfez Taraftar Grubu tribün liderleri Amigo Nihat ve Metin de bu hafta sonu oynanacak olan ligin kader maçında Hatay’daki tüm sporseverleri takımlarına sahip çıkmaya davet ettiler.

körfez iskenderunspor16

Amigo Nihat ve Metin, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde birkaç taraftar ile basın mensuplarının karşısına çıkarken; “Bildiğiniz gibi Körfez İskenderunspor’umuzun ligdeki durumu bu son 90 dakikaya bağlıdır. Biz tribün liderleri olarak Hatay’daki tüm sporseverleri bu zorlu karşılaşmada yanımızda görmek istiyoruz. Bu maç için bizi yalnız bırakmayacak olan Hatayspor İllegal Grubu, Payas Belediyespor Amanos Tayfa Grubu, Kırıkhanspor Hancılar Grubu ve Erzin’den gelecek olan taraftar gruplarına şimdiden teşekkür ederiz. Hatay’da tribün tek çatı altında olmuştur. Takımımız desteklerinden dolayı Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here